Panaceo Klub Slovenije

Klub PANACEO

Video klip

Video PANACEO

Izkušnje bolnikov

Izdelki PANACEO so pomagali že mnogim.

Več >>
Panaceo

Razstrupljanje

Vsakodnevno očiščenje celotnega telesa

Dnevna nega telesa spada v naši kulturi med osnovno vsakodnevno opravilo. Posvečamo se negi kože, las, zob, pri tem pa mnogokrat pozabimo na našo notranjost, kjer se vsakodnevno nalagajo s hrano in okoljem vnesene snovi, ki obremenjujejo naše telo. Naš organizem obremenjujejo toksini, težke kovine, pesticidi, herbicidi, nitrozamini, aflatoksini, onesnaževalci iz zraka, UV sevanje, mastne jedi, poživila (tobak in alkohol), zahtevne fizične aktivnosti, presnova nekaterih zdravil (zdravila, ki se uporabljajo v kemoterapiji, antibiotiki in tablete za oralno kontracepcijo) ter obsevanje.

Vse to povzroča povečano nastajanje prostih kisikovih radikalov in vodi v t.i. oksidativni stres, posledica pa so poškodbe celic. Najbolj obremenjeni deli telesa so koža, sklepi in prebavno-črevesni trakt. Sposobnost regeneracije celic in telesa se zmanjša, kar lahko privede do nastanka bolezni. Zelo pomembno je, da telo pri razstrupljanju, čiščenju in regeneraciji podpremo. Redna uporaba PANACEO medicinskih pripomočkov z aktiviranim zeolitom omogoča naravno, preprosto in učinkovito pomoč pri vsakodnevnem razstrupljanju in čiščenju telesa. Dnevna nega tako ni več omejena le na zunanjost, naravno čiščenje od znotraj oziroma razstrupljanje postane tako preprosto kot vsakodnevno čiščenje zob.

Očiščevalna moč iz vulkana

Glavna sestavina PANACEO je naravni vulkanski mineral zeolit-klinoptilolit, ki je nastal, ko sta se tekoča magma in vulkanski prah zlivala v morje in je vulkanska lava kristalizirala v morski vodi. Hidratizirani naravni mikroporozni kristali imajo osupljivo biofizikalno delovanje. Številne raziskave potrjuje izjemno lastnost zeolita oziroma njegovo sposobnost nevtralizacije in odstranitve škodljivih
snovi iz telesa. Gradnik mikroporoznega vulkanskega minerala je silicijev dioksid, ki ima posebno strukturo kristalne kletke. S pomočjo tribomehanične mikronizacije se zeolit aktivira in s tem pridobi
izjemno veliko bioaktivno notranjo in zunanjo adsorpcijsko površino (1 gram aktiviranega zeolita ima 1000 m2 površine). Mehanizem delovanja zeolita temelji na adsorpciji in ionski izmenjavi.

Izdelava spletne strani