Panaceo Klub Slovenije

Klub PANACEO

Video klip

Video PANACEO

Izkušnje bolnikov

Izdelki PANACEO so pomagali že mnogim.

Več >>
Panaceo

Šport

PANACEO Sport – medicinski pripomoček

  • Za vsakodnevne obremenitve, pri povečani utrujenosti in izčrpanosti telesa in duha.
  • Za razbremenitev telesa pri treningih in na tekmovanjih.

PANACEO Sport razstruplja organizem tako, da zmanjša nastajanje prostih radikalov v prebavnem traktu za približno polovico in hkrati veže nase škodljive snovi. Telo na ta način prihrani energijo, katero bi sicer moralo porabiti za odpravo nastalih škodljivih posledic zaradi delovanja prostih radikalov in škodljivih snovi.

Korenino rastline Maca pridelujejo v visokogorju Andov na nadmorski višini med 3500 in 4500 metrov. Le v teh ekstremnih klimatskih razmerah lahko Maca razvije svoje značilne in dragocene sestavine in predstavlja močan energetski vir, ki vsebuje številne pomembne beljakovine in esencialne aminokisline, pomembne količine železa, cinka, magnezija, kalcija, fosforja in veliko potrebnih vitaminov. Pomaga pri fizičnih in psihičnih naporih, povečuje vzdržljivost in krepi odpornost ter vitalnost. Maca stimulira izgradnjo mišične mase in zmanjševanje maščobnih oblog.

PANACEO Sport deluje kot filter v prebavnem traktu, kjer razstruplja organizem na povsem naraven način in tako omogoča koriščenje energije, še zlasti kisika, kar:

  • zviša anaerobni prag,
  • podpira vadbo in omogoča izkoristiti dobrodejne učinke športnih aktivnosti,
  • omogoča učinkovitejšo regeneracijo,
  • ščiti in podpira tako rekreativne športnike kot profesionalce na treningih in tekmovanjih.

Povečana zmogljivost na 100% čist in naraven način.

Izdelava spletne strani